OFFICIEEL: KV Kortrijk neemt afscheid van overbodige verdediger

OFFICIEEL: KV Kortrijk neemt afscheid van overbodige verdediger

31-01-2017 19:57

KV Kortrijk wil in januari de Belgische kaart trekken, want het heeft niet meer veel Belgische spelers in de kern. Eerste stap in het proces: dure buitenlanders die zelden worden gebruikt moeten opkrassen.

Volgens Het Laatste Nieuws wil KV Kortrijk een nieuwe ploeg zoeken voor drie spelers. Concreet gaat het om Tomislav Barbaric, Fabien Boyer en Thanasis Papazoglou, maar er kunnen nog namen bijkomen op dat lijstje.

Tomislav Barbaric zit nog maar sinds deze zomer in Kortrijk, hij was ooit een jeugdinternational voor Kroatië. Toch heeft bij Kortrijk maar drie wedstrijden gekregen. De Franse rechtsachter Fabien Boyer speelde vorig seizoen vijftien wedstrijden, nu staat de teller maar op twee. De Griek Papazoglou scoorde afgelopen seizoen nog negen competitiegoals voor Kortrijk, maar dit seizoen speelt hij nauwelijks en heeft hij nog geen enkel doelpunt gemaakt. Dit drietal mag weg, maar de vraag is of er veel interesse komt voor deze profielen. 

Update 19.57 uur: KV Kortrijk neemt afscheid van Fabien Boyer. De Franse rechtsachter keert terug naar zijn thuisland. Hij wordt overgenomen door US Créteil Lusitanos. Dat meldt de club via de officiële kanalen.