''Het is niet onze fout dat Hubert de bal loste, of wel?''

''Het is niet onze fout dat Hubert de bal loste, of wel?''

22-12-2016 14:20

Lokeren pakte dankzij Mijat Maric een punt op Sclessin: 1-1. Standard na afloop boos, want de Rouches vonden dat de gelijkmaker afgekeurd had moeten worden vanwege een fout op doelman Guillaume Hubert. Doelpuntenmaker is het daar niet mee eens.

Standard-trainer Aleksandar Jankovic haalde zwaar uit naar arbiter Sébastien Delferière. Maric legt de fout bij Hubert, die de bal uit zijn handen liet glippen. "Ik vond het inderdaad geen fout. Correcte beslissing van de ref dus volgens mij. Er was misschien wel contact tussen Guillaume Hubert en Sverrir Ingason, maar meer ook niet. Het is niet onze fout dat Hubert de bal loste, of wel?'', zegt de verdediger in Het Laatste Nieuws.

Maric had de bal simpel voor het binnentikken na het momentje van Hubert. ''Ik stond gelukkig voor ons op de juiste plaats. Ik ben de Pippo Inzaghi van Lokeren'', zei de Zwitser lachend. Maric hoopt het kalenderjaar met een goed gevoel af te sluiten. ''Nu maandag nog het jaar in schoonheid afsluiten met een thuiszege tegen Waasland-Beveren. Vrolijke kerst!", besluit Maric.