Spelmaker geplaagd Valencia betrapt met waterpijp: We zijn allemaal mensen

Spelmaker geplaagd Valencia betrapt met waterpijp: "We zijn allemaal mensen"

22-12-2016 09:53
1

Dani Parejo heeft zich de woede van zijn club Valencia op de hals gehaald. De middenvelder werd onlangs in een nachtclub betrapt met een waterpijp. Op een persconferentie ging hij door het stof.

Het feit dat Valencia slechts zeventiende staat in de Primera Division, helpt Parejo niet. "We kennen de situatie van de club, maar het was mijn vrije dag en we zijn allemaal mensen", liet de 27-jarige Spanjaard weten. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de club, de trainer (Cesare Prandelli, red.), de fans en mijn teamgenoten."

"Ik heb een fout gemaakt", vervolgde Parejo. "Dat zal niet meer gebeuren, maar het is niet dat ik iemand vermoord heb." Toch moet de creatieve middenvelder vrezen voor een sanctie van Valencia. Prandelli liet hem woensdag voor het bekerduel met Leganes (2-1) al buiten de selectie. "We moeten nog beslissen welke sancties volgen. De hele actie was stom", aldus de Italiaanse coach.

Volgens Spaanse media is Prandelli woedend over de actie van Parejo. Mogelijk volgt zelfs een gedwongen vertrek van de middenvelder uit de Sinaasappelstad.