'Anderlecht meldt zich in Denemarken voor aanvaller'

'Anderlecht meldt zich in Denemarken voor aanvaller'

21-12-2016 13:36
2

Anderlecht is hard op zoek naar aanvallende versterking. Aangezien Hamdi Harbaoui alweer mag beschikken, heeft het geen back-up voor Lukasz Teodorczyk. Laurent Depoitre is pas in de zomer een mogelijkheid en dus speuren de Brusselaars ook in Denemarken rond. Daar heeft Mikael Ishak de interesse gewekt.

De 23-jarige Zweed staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij het Deense Randers FC. Daar was hij dit seizoen al goed voor negen doelpunten en twee assists in achttien wedstrijden. De viervoudige international heeft er ondanks zijn jonge leeftijd al een ware zwerftocht opzitten, met passages in Duitsland, Zwitserland en Italië.

Zijn goede prestaties in de Deense competitie zijn niet onopgemerkt gebleven. Fotbollskanalen weet dat na Panathinaikos, dat in de zomer al tevergeefs een bod deed, ook Anderlecht zich nu gemeld heeft. Het contract van de aanvaller loopt af volgende zomer en dus kan Randers in januari nog cashen voor Ishak.

De club zou bereid zijn om de speler te laten gaan. Sportief directeur Ole Nielsen bevestigde de interesse al en Ishak zelf gaf al aan een vertrek te overwegen. "Ik denk dat het zal gebeuren in januari", zei hij aan Tipsbladet.dk.