Anderlecht legde tevergeefs een bod neer voor Depoitre

"Anderlecht legde tevergeefs een bod neer voor Depoitre"

21-12-2016 12:01
2

Anderlecht heeft een bod neergelegd bij FC Porto om Laurent Depoitre naar Brussel te halen. Dat heeft de voorzitter van Porto, Pinto Da Costa, zelf laten weten. Paars-wit keerde echter van een kale reis terug, want Depoitre kan niet meer voor een andere club dan Porto of Gent spelen dit seizoen.

De Portugezen haalden de aanvaller afgelopen zomer weg in de Ghelamco Arena, maar een succes werd de transfer niet. Hij zit vooral op de bank en de voorbije weken haalde hij zelfs enkele keren de selectie niet. Afgelopen weekend scoorde hij wel een belangrijk doelpunt tegen Chaves. "We kregen een aanbod voor Anderlecht Laurent Depoitre", onthulde Da Costa in een interview met een Portugese krant. 

De Brusselaars zijn op zoek naar een tweede diepe spits, na Lukasz Teodorczyk, maar waren een belangrijk detail vergeten. Depoitre kan dit seizoen niet meer voor een andere club uitkomen in officiële wedstrijden. Hij speelde al voor Gent en Porto, een transfer naar het Astridpark zou dus een maat voor niets zijn. Voor de zomer lijkt Depoitre dan ook niet te vertrekken in Portugal. "Hij toonde tegen Chaves dat hij nuttig kan zijn", aldus Da Costa.