Speciale actie Club Brugge zorgt voor een ware volksverhuizing naar Eupen

Speciale actie Club Brugge zorgt voor een ware volksverhuizing naar Eupen

21-12-2016 11:14

Club Brugge maakt woensdag de verre verplaatsing naar Eupen. Het is liefst 230 kilometer reizen van het ene naar het andere stadion. Ondanks de afstand en de doorweekse dag kan de regerend landskampioen toch rekenen op ongekende steun van de fans.

Er zal een ware volksverhuizing richting de Oostkantons plaatsvinden. Dat is allemaal het gevolg van een speciale actie van het Brugse bestuur. Blauw-Zwart bood de eigen supporters namelijk gratis vervoer en tickets aan. Supporters melden zich massaal aan voor het uitstapje naar Eupen. Uiteindelijke zullen zo'n liefst 1200 supporters hun geliefde club steunen in het Stadion am Kehrweg. Dat meldt Club op de officiële website.

''Maar liefst 1.200 supporters gingen in op onze uitnodiging en maken vanavond de verre verplaatsing naar Eupen. Daarvoor een welgemeende: Thanks Fans!'', zo worden de supporters al bedankt. Club wil met deze steun van de fans de koppositie vasthouden, terwijl Eupen afstand wil nemen van degradatieconcurrenten Moeskroen en Westerlo.