United-flop kan eerste vertrekoptie nu al wegstrepen: Denk niet dat hij komt

United-flop kan eerste vertrekoptie nu al wegstrepen: "Denk niet dat hij komt"

19-12-2016 16:15

Memphis Depay beleeft een moeilijke periode bij Manchester United. Hij zit vaker op de tribune dan hem lief is en een winterse transfer lijkt daarom in de maak. Onder meer Lille werd genoemd als vertrekoptie, maar die optie kan Memphis wegstrepen.

Marc Ingla, die waarschijnlijk de nieuwe technisch directeur van Lille wordt, heeft aan ClubCall laten weten dat hij niet verwacht dat Memphis naar zijn werkgever verkast. Ook Mamadou Sakho van Liverpool komt niet. "Ik wil liever niet graag specifiek op namen ingaan, maar ik denk dat zij niet naar Lille komen, als je toch echt een antwoord wilt hebben", aldus Ingla in een reactie op de transfergeruchten.

Lille wordt naar verwachting overgenomen door Gerard Lopez, de eigenaar van de Formule 1, waarna Ingla wordt aangesteld. "Je moet het eigenlijk aan de huidige technisch directeur vragen. Maar volgens de informatie die ik bezit, komen zij niet naar Lille", besluit Ingla. Memphis werd eerder al in verband gebracht met Everton, waar Ronald Koeman de scepter zwaait.