Uitgaande transfer bij OHL: ''We nemen nu als goede vrienden afscheid van elkaar''

Uitgaande transfer bij OHL: ''We nemen nu als goede vrienden afscheid van elkaar''

19-12-2016 15:40

Ook voor heel wat clubs in 1B zal het een belangrijk wintermercato worden. Verschillende clubs strijden nog voor de tweede periodetitel en andere clubs vechten om niet bij de laatste vier te eindigen. Op die manier kan degradatie uit het profvoetbal vermeden worden. Oud-Heverlee heeft nog werk voor de boeg.

De strijd om een plek in de top van de Proximus League is dus volop aan de gang. Oud-Heverlee Leuven staat momenteel op een vijfde plek na twintig speeldagen. De club is dan ook begonnen met zijn kern te vormen voor de terugronde. Voor invaller Tuur Houben is er alvast geen plaats meer op Den Dreef, meldt de club op de officiële website.

Tuur Houben werd door Oud-Heverlee Leuven overgeheveld van de beloften naar de A-kern in 2014, maar kon zijn stempel nooit drukken bij de eerste ploeg. Houben mocht zijn debuut maken bij Oud-Heverlee Leuven in de wedstrijd tegen Antwerp op 14 december 2014. Hierna bleven zijn speelminuten echter beperkt tot enkele invalbeurten.''Onze club en Houben nemen nu als goede vrienden afscheid van elkaar en we wensen Tuur dan ook het allerbeste met zijn verdere carrière'', besluiten ze bij Oud-Heverlee Leuven.