Ex-talent van Anderlecht staat open voor terugkeer naar Jupiler Pro League

Ex-talent van Anderlecht staat open voor terugkeer naar Jupiler Pro League

18-12-2016 13:25
1

Nabil Jaadi verliet in 2013 de jeugdopleiding van Anderlecht voor een avontuur in Italië. De Belgisch-Marokkaanse jongeling speelt tegenwoordig in de Serie B, maar hoopt dankzij via topmakelaar Mino Raiola terug te keren naar ons land.

De 20-jarige aanvaller verruilde paars-wit voor Udinese, maar tot op heden is dat een slechte keuze geweest. Jaadi speelde pas één duel voor de Italiaanse eersteklasser. Udinese verhuurde Jaadi deze zomer voor de derde keer, ditmaal aan Ascoli. Via Raiola hoopt hij een nieuwe transfer te maken. "De Italiaanse journalisten praten regelmatig over mij. Mino Raiola merkte op dat ik geen manager had. Hij belde mij en vertelde dat hij zich met mij zou bezighouden. Nu werk ik met zijn broer", vertelt Nabil Jaadi aan La Dernière Heure.

Jaadi zou zich graag willen tonen in de Jupiler Pro League. ''Ja, dat spreekt mij aan. Mijn makelaar zegt dat het mogelijk is, maar dat er nog opties zijn. Udinese wil mij niet verkopen, maar het staat open voor een nieuwe uitleenbeurt. Ik zou mij graag willen tonen in de Belgische Eerste Klasse.'' Zijn jongere broer Reda Jaadi staat onder contract bij KV Mechelen, dus wellicht is dat een mogelijkheid voor de Marokkaanse jeugdinternational.