Brugse sterkhouder denkt aan transfer: Vermijden dat ik de trein mis

Brugse sterkhouder denkt aan transfer: "Vermijden dat ik de trein mis"

17-12-2016 17:52

Björn Engels staat voor zijn comeback bij Club Brugge. De verdediger viel in september uit met een schouderblessure, maar hij behoort weer tot de selectie voor de competitiewedstrijd zondag tegen KV Kortrijk. Afgelopen zomer was er veel belangstelling voor Engels, maar hij besloot bij Blauw-Zwart te blijven. Toch wil hij zijn Premier League-droom niet opbergen.

"Enkele clubs die afgelopen zomer interesse toonden, hebben tijdens mijn revalidatie geïnformeerd naar mijn evolutie bij mijn zaakwaarnemer", vertelde Engels in Fan!. "Ik hou van Club Brugge. Dat weet iedereen, maar ik droom van de Premier League. Als pech me blijft achtervolgen, zal ik die droom misschien ooit waarmaken."

De verdediger lijkt te hengelen naar een vertrek bij de landskampioen. Een overstap volgende zomer sluit hij helemaal niet uit. "Ik wil vermijden dat ik de trein mis, zoals Vadis Odjidja destijds zijn transfer miste naar Everton. Op het einde van het seizoen zal ik alle opties bekijken. Ik zeg zeker geen neen tegen een transfer."