Update: 'Seedorf niet aan de slag in München: Portugees snel gepresenteerd'

Update: 'Seedorf niet aan de slag in München: Portugees snel gepresenteerd'

16-12-2016 21:20

Duitse media speculeren volop over een mogelijke nieuwe klus voor Clarence Seedorf. De Nederlandse coach is gesignaleerd op de tribunes van de Allianz Arena, thuishaven van 1860 München.

De formatie uit de Tweede Bundesliga neemt het vrijdagavond op tegen Heidenheim. Camera's kregen Seedorf in de smiezen. Hij was in gesprek met Hasan Abdullah Ismaik, de Jordanese eigenaar van 1860. Eind november werd de trainer van de club ontslagen. Daniel Bierofka neemt sindsdien de honneurs waar als interim-trainer. Seedorf is naar verluidt kandidaat om aan de slag te gaan bij de ploeg die het stadion deelt met stadgenoot Bayern München.

De veertigjarige Seedorf zit sinds begin december zonder baan. Na een dienstverband van slechts een paar maanden werd de oud-international op straat gezet door het Chinese Shenzhen FC. Eerder kreeg Seedorf ook bij AC Milan snel de zak. De Serie A-grootmacht stelde hem in januari 2014 en maakte in juni bekend dat Seedorf moest vertrekken. 

Update 21.20 uur: Het Duitse Sport1 meldt inmiddels dat niet Seedorf, maar Vitor Pereira de nieuwe trainer van 1860 wordt. De 48-jarige Portugees, die afgelopen seizoen aan het roer stond bij Fenerbahçe, wordt waarschijnlijk maandag gepresenteerd. Read more at http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/710299/-duitse-media-slaan-op-hol-seedorf-belangrijke-kandidaat-voor-trainersklus-.html#hUFQeACvqvsu6tLm.99