Inter raakt toptalent mogelijk alweer kwijt: 'Er is serieuze belangstelling'

Inter raakt toptalent mogelijk alweer kwijt: 'Er is serieuze belangstelling'

14-12-2016 21:37
1

Het huwelijk tussen Gabriel Barbosa en Internazionale is vooralsnog niet op een sprookje uitgedraaid. De aanvaller kan komende winterstop zelfs alweer vertrekken uit Italië, nu er serieuze belangstelling vanuit Brazilië is.

Barbosa werd afgelopen zomer door Inter voor dertig miljoen euro overgenomen van Santos. De aanvaller geldt in zijn vaderland als een groot talent, maar kwam vooralsnog niet verder dan zestien minuten in de hoofdmacht. Zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro laat tegenover Fox Sports weten dat een terugkeer naar Brazilië tot de mogelijkheden behoort. "Er zijn veel Braziliaanse clubs in hem geïnteresseerd."

Flamengo geldt als een van de opties, zo laat Ribeiro weten. "Als hij voor een club wil spelen dat hetzelfde niveau heeft als Inter, dan is Flamengo een interessante optie. Gabigol is een exceptionele speler. Maar we weten dat we over een droom praten die mogelijk niet vervuld gaat worden. Er zijn nog geen onderhandelingen gaande, maar ik ben blij als zijn zaakwaarnemer blij als er een akkoord bereikt kan worden met Flamengo."