'Klopp komt verdediger van Anderlecht persoonlijk scouten'

'Klopp komt verdediger van Anderlecht persoonlijk scouten'

13-12-2016 11:00

Bij Anderlecht zijn niet alleen Youri Tielemans en Lukasz Teodorczyk grof wild op de transfermarkt. Ook Frank Acheampong wordt van dichtbij gevolgd. De Ghanees zou op de Afrika Cup zelfs een bijzondere bezoekers krijgen.

Ghana Football laat weten dat Liverpool verregaande interesse heeft in de linksbuiten, die dit seizoen vooral als linksachter heeft gespeeld bij Anderlecht. Liverpool volgt hem ondertussen zo op de voet dat manager Jürgen Klopp zelf komt kijken naar hem. Het was al bekend dat Liverpool scouts naar matchen van Anderlecht stuurt om Acheampong te zien, maar dit kan een belangrijke volgende stap zijn.

Acheampong speelt al sinds 2012 bij Anderlecht, maar dit seizoen is hij niet bepaald tevreden in het Astridpark. Bij afwezigheid van Ivan Obradovic moest hij op de linksback spelen, een positie waar hij eigenlijk een hekel aan heeft. De vraag is dan ook voor welke positie Klopp hem op het lijstje heeft staan, want voorin is er bij Liverpool een pak concurrentie voor de Ghanees.