Bruggeling maakt zich zorgen over eigen toekomst na slechte beurt

Bruggeling maakt zich zorgen over eigen toekomst na slechte beurt

08-12-2016 10:20

Club Brugge verliet woensdagavond de Champions League met een pijnlijke 0 op 18. Blauw-Zwart zakte ook thuis tegen FC Kopenhagen door het ijs. Het was voor Brandon Mechele helemaal een avond om snel te vergeten.

Mechele kreeg nog eens een kans van Michel Preud'homme, maar de centrale verdediger scoorde een dikke onvoldoende. Mechele zorgde met een ongelukkige own-goal voor de 0-1 en liet zijn man lopen bij de tweede treffer van de Denen. Hij beseft dat het niet goed was. ''Bij de 0-1 wijkt de bal even af en gaat hij via mijn schouder binnen. Dan kun je door de grond zakken'', baalt Mechele. ''Ook de 0-2 was mijn fout. Ik moet mij niet wegsteken'', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Club kan zich volledig gaan focussen op de competitie en Preud'homme heeft daarvoor plots een zeer ruime kern. De spelers zullen moeten knokken voor een plaats. De match tegen Kopenhagen heeft de kansen van Mechele alvast niet vergroot en de 23-jarige Mechele weet ook niet of er na Nieuwjaar nog plek voor hem is. ''Mijn persoonlijke toekomst? Tja'', luidde zijn veelzeggende antwoord.