'Turkse topclub mengt zich in de strijd om handtekening van Teodorczyk'

'Turkse topclub mengt zich in de strijd om handtekening van Teodorczyk'

Gepubliceerd: woensdag 7 december 2016 om 16:37wo 07-12-2016 om 16:37

Dat de prestaties van verschillende Anderlecht-spelers op de voet worden gevolgd in het buitenland is al even duidelijk. Naast Youri Tielemans en Leander Dendoncker is vooral Lukasz Teodorczyk enorm gegeerd op de transfermarkt

Trabzonspor zou nu zijn oog hebben laten vallen op Teodorczyk. Het stuurde al enkele malen een scout naar het Astridpark. Dat meldt 61saat. Naar verluidt wil de Turkse topclub nu een serieuze inspanning doen om Teodorczyk binnen te halen.

Anderlecht wil tussen de achttien en twintig miljoen euro vangen voor zijn goudhaantje. 61Saat meldt dat de turken bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen en dat Trabzonspor nu ook serieuze stappen onderneemt om de transfer rond te krijgen. Momenteel huurt Anderlecht Teodorczyk nog van Dinamo Kiev, maar het heeft een aankoopoptie die het kan gebruiken om hem definitief over te nemen. 

De topschutter van de Brusselaars werd de voorbije weken ook al in verband gebracht met verschillende topclubs. Zo keken clubs als Benfica, Liverpool, Sevilla en AC Milan aandachtig naar de Poolse spits.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Teodorczyk zoveel geld waard?

(259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws