Spaanse clubs kunnen aan enorme Belotti-som voldoen: Denk dat het mogelijk is

Spaanse clubs kunnen aan enorme Belotti-som voldoen: "Denk dat het mogelijk is"

Gepubliceerd: woensdag 7 december 2016 om 16:11wo 07-12-2016 om 16:11

Andrea Belotti heeft in zijn nieuwe contract bij Torino een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro staan en Giuseppe Savoldi, de man die als eerste speler ooit voor meer dan één miljoen pond werd verkocht, denkt dat er wel clubs bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen.

Belotti tekende onlangs een nieuwe verbintenis bij Torino en in de overeenkomst staat dat buitenlandse clubs de Italiaanse goaltjesdief voor honderd miljoen euro mogen overnemen. "Ik denk dat het mogelijk is", zegt Savoldi, die in 1975 van Napoli naar Bologna vertrok voor het toenmalige wereldrecord van 1,2 miljoen pond. "Als hij zo doorgaat, zullen de biedingen snel volgen. Torino heeft deze clausule niet voor niets opgenomen. Ze weten dat hij een heel sterke spits kan worden.

"Misschien dat het team dat zo'n bod kan uitbrengen uit Spanje komt. Dat is eenzelfde competitie", aldus Savoldi, die onder de indruk is van de snelle ontwikkeling van Belotti. "Hij blinkt niet in één ding uit, want hij kan alles. Hij is een moderne spits. En een bescheiden jongen. Dat kan ik zeggen zonder hem persoonlijk te kennen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws