'Geen Lombaerts voor RSCA of Club? Verdediger sluit winters vertrek uit'

'Geen Lombaerts voor RSCA of Club? Verdediger sluit winters vertrek uit'

06-12-2016 15:58

Een wintertransfer van Nicolas Lombaerts lijkt er niet meteen aan te gaan komen. De verdediger voelt zich opnieuw goed bij Zenit Sint-Petersburg. Hij wil dan ook niet absoluut meteen vertrekken uit Rusland. 

Op de officiële website van de Russische club laat hij zich uit over zijn toekomst. "Ik weet het niet", klinkt het. "Ik ben bijna 32 jaar oud, laten we afwachten wat er gebeurt. Veel hangt af van de bereidheid van de club en van wat de trainer wil. Aan het begin van het seizoen kwam ik helemaal niet aan spelen toe, maar nu krijg ik meer kansen", legt de ervaren verdediger uit.

Lombaerts geniet weer van het voetbal, maar wil niet op de bank verzeild geraken. "Ik wil altijd spelen, elke wedstrijd", vertelt hij. Een wintertransfer lijkt helemaal niet aan de orde te komen. Al sluit hij een vertrek in de toekomst niet uit. "Laten we eens kijken wat er gebeurt in de zomer." Anderlecht en Club Brugge zullen het niet graag horen. Beide clubs toonden interesse in de Rode Duivel. Vooral Anderlecht, dat een verdediger zoekt, kon Lombaerts goed gebruiken.