Zlatan 'verdedigt' zich: Als ik iemand in gezicht wil trappen, is die knock-out

Zlatan 'verdedigt' zich: "Als ik iemand in gezicht wil trappen, is die knock-out"

05-12-2016 10:05

De spotlights zijn weer eens gericht op Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse superster van Manchester United trapte zondag Seamus Coleman tegen zijn hoofd, maar zegt dat er van opzet geen sprake was.

Het incident werd niet waargenomen door arbiter Mike Dean, die Everton - United leidde. Zlatan scoorde in dat duel, maar zag zijn ploeg met 1-1 gelijkspelen. Het ging na afloop vooral om de trap jegens Coleman. "Ik hoorde dat één van de commentatoren had gezegd dat ik iemand opzettelijk tegen zijn hoofd heb geschopt. Het was fifty-fifty, hij trok mij omlaag", meent Zlatan in gesprek met MUTV.

"Geloof me, als ik iemand in zijn gezicht wil trappen, dan weet ik hoe dat moet en dan schop ik diegene knock-out. Dat is het enige wat ik te zeggen heb", vervolgt de Zweed. Tot slot ging het over zijn doelpunt, waarbij hij Maarten Stekelenburg klopte. "Ik zag de keeper uitkomen, dus ik probeerde de lob goed te timen. Ik scoorde, maar dat heeft ons slechts een punt opgeleverd. En ik wil liever winnen en niet scoren."