Geen speculaas van Sinterklaas, maar wel pizza van Obradovic voor Anderlecht

Geen speculaas van Sinterklaas, maar wel pizza van Obradovic voor Anderlecht

05-12-2016 08:07
2

Ivan Obradovic lijkt weer helemaal terug van weggeweest. De Serviër speelde een goede wedstrijd tegen KV Kortrijk (1-3). Zo was de linksachter goed voor een belangrijk doelpunt tegen de Kortrijkzanen. Maar daardoor zal hij ook zijn portefeuille moeten openen. 

"En nu? Pizza trakteren. De rest van de ploeg heeft me dat toch gevraagd", lacht Obradovic in Het Laatste Nieuws. Spelers die hun allereerste doelpunt scoren voor paars-wit moeten de ploeg namelijk trakteren. Deze keer geen speculaas van Sinterklaas, maar wel pizza. "Ik was wat verbaasd door de ruimte die ik kreeg. Ik hinkte ook op twee gedachten. Enerzijds wilde ik op zeker spelen en zeker geen balverlies lijden. Anderzijds zag ik dat er mogelijkheden lagen. Teodorczyk stond niet vrij, maar ikzelf kon wel doorlopen. Op training heb ik zo nog al gescoord, maar op een wedstrijd: nooit op die manier."

Frutos
Obradovic bedankte daarvoor Nicolas Frutos. De linksachter liep naar de Argentijn na zijn doelpunt. "Logisch, want hij had me voor de match de tip gegeven om het op die manier te proberen", aldus Obradovic. "Frutos kent Thomas Kaminski. Hij zei me voor de wedstrijd dat die enkele meters van zijn lijn durft te komen wanneer hij een voorzet voelt komen, en dat als dat gebeurde, ik moest proberen te schieten."

Frutos kreeg een omhelzing van Obradovic. "Ik wilde hem daarvoor bedanken. Maar ook voor de manier waarop hij met mij gewerkt heeft. We hebben de voorbije maanden veel tijd met elkaar doorgebracht, vandaar dat mijn goal een emotioneel momentje voor ons beiden was", aldus de linksachter.