Obradovic weet het even niet meer: We versloegen hen toch thuis, hé?

Obradovic weet het even niet meer: "We versloegen hen toch thuis, hé?"

03-12-2016 20:31

Ivan Obradovic verwacht dat RSC Anderlecht zondag een lastige wedstrijd voor de kiezen geschoven krijgt. Dan moet de Belgische recordkampioen namelijk op bezoek bij KV Kortrijk. Of ontvangt Anderlecht de West-Vlamingen nu in eigen huis, Ivan? De linksback was het even vergeten.

Op de persconferentie voorafgaand aan de partij vroeg een journalist aan Obradovic wat hij verwachtte van de wedstrijd. "Waarschijnlijk wordt het zeer lastig. We weten allemaal dat... eh, we versloegen hen toch thuis, hé?", was de Serviër opeens niet meer zeker. Toen persverantwoordelijke David Steegen hem vertelde dat het 5-1 werd in de thuismatch, was Obradovic nog niet helemaal mee: "Maar dat was toch thuis, hé?"

"Ja, nu spelen we op verplaatsing", gaf Steegen mee. Daarop pikte Obradovic onverstoord in. "We weten dat dat een moeilijke match zal worden. We moeten vooral onze vorige wedstrijd vergeten." Midweeks werd paars-wit na strafschoppen uitgeschakeld door Sporting Charleroi. In de stand van de Jupiler Pro League staan de jongens van René Weiler pas zesde.