Anderlecht-speler doet opmerkelijke uitspraak: ''We groeien als ploeg''

Anderlecht-speler doet opmerkelijke uitspraak: ''We groeien als ploeg''

02-12-2016 17:55

Anderlecht zit in een moeilijke fase. Paars-wit kreeg donderdag nog een nieuwe mentale tik te verwerken door in de Beker van België na strafschoppen te verliezen van Charleroi. Een speler van Anderlecht is juist opvallend postief over de gang van zaken.

Ivan Obradovic sprak vrijdag met de pers om vooruit te blikken op de lastige verplaatsing naar KV Kortrijk. Hij verraste daar met zijn uitspraken. "We weten dat het zondag een moeilijke wedstrijd zal worden. We zijn de wedstrijd van gisteren al vergeten en we denken nu enkel aan zondag. We moeten winnen, we groeien als ploeg. We zitten in een goede flow en dat bewezen we vorige zondag'', zo valt te lezen op de webstek van Anderlecht.

De Serviër kwam ook nog kort terug op de uitschakeling tegen Charleroi. ''We controleerden de match, zeker in de tweede helft. We speelden een goede match. Er was nog die gemiste kans (hij doelt op een grote misser van Massimo Bruno, nvdr.), maar dat is voetbal. We zijn ontgoocheld, want we wilden doorgaan. We waren beter. Maar dat is voetbal, dat gebeurt soms'', baalde Obradovic.