OFFICIEEL: Vazquez is niet langer een speler van Cruz Azul

  OFFICIEEL: Vazquez is niet langer een speler van Cruz Azul

  donderdag 1 december 2016 om 08:30

  Nog geen jaar geleden verliet Victor Vazquez Club Brugge. De fysiek veeleisende Jupiler Pro League ruilde de blessuregevoelige middenvelder in voor de Mexicaanse competitie. Zijn avontuur daar draaide uit op een fiasco, alweer door blessures.

  Vazquez vond nooit zijn draai bij Cruz Azul en stond de voorbije maanden vooral aan de kant. Het werd eerder al duidelijk dat de Mexicaanse club hem liever kwijt dan rijk was. Nochtans waren de verwachtingen hooggespannen bij zijn aankomst. Met zijn technische kwaliteiten moest hij een meerwaarde vormen in een competitie waar de nadruk op voetbal ligt.

  Dat draaide anders uit. "Hij kon zich niet aanpassen en de beste oplossing voor hem was om te vertrekken. Hij heeft ervoor gekozen zijn contract te laten ontbinden", bevestigde Paco Jemez, de coach van de Mexicaanse ploeg aan ESPN FC. Een nieuwe club diende zich nog niet aan. Vazquez verklaarde eerder zelf al een terugkeer naar Club te zien zitten. Of dat omgekeerd ook zo is, zal de komende tijd moeten blijken.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Vazquez is niet langer een speler van Cruz Azul