Held van Eupen lacht: ''Gelukkig kom ik niet vaak meer in Brugge''

Held van Eupen lacht: ''Gelukkig kom ik niet vaak meer in Brugge''

30-11-2016 10:33

AS Eupen zorgde dinsdagavond voor een stunt door Club Brugge uit de beker te knikkeren. Siebe Blondelle maakte de winnende goal en groeide zo diep in de extra tijd uit de grote held van de thuisploeg. Een speciaal moment voor de ex-jeugdspeler van Blauw-Zwart.

Blondelle hield eigenlijk al rekening met verlengingen. "We hadden de match onder controle. Toen Club op gelijke hoogte klom, zag het er even benard uit. Verlengingen leken onafwendbaar, maar dan valt die bal toch nog goed'', zo vertelde hij na de match op Radio 1. ''Dat we toch nog winnen is super. Je moet ook een beetje geluk hebben om op de juiste plek te staan. Toen de bal uiteindelijk tegen de netten ging, was dat een ongelofelijk gevoel'', zo beschreef hij.

De invaller vond de zege niet gestolen. "We speelden een prima eerste helft. Ik ga niet zeggen dat we Club van het kastje naar de muur speelden, maar we waren toch de betere ploeg'', aldus Blondelle. ''Dat we de nul opnieuw niet kunnen houden, is jammer. Het belangrijkste is en blijft wel de kwalificatie. We kunnen nu met een goed gevoel werken naar de wedstrijd van vrijdag tegen KV Mechelen. Of ik nog in Brugge durf komen? Gelukkig kom ik daar niet zo vaak meer", besloot Blondelle lachend.