Ex-speler uit Jupiler Pro League trekt aan alarmbel: Als slaaf behandeld

Ex-speler uit Jupiler Pro League trekt aan alarmbel: "Als slaaf behandeld"

Gepubliceerd: dinsdag 29 november 2016 om 17:17di 29-11-2016 om 17:17

Wie kent Michael Uchebo nog? De lange Nigeriaanse aanvaller was twee jaar basisspeler bij Cercle Brugge en trok daarna naar het Portugese Boavista. Daar is hij echter in een nachtmerrie beland.

"Ik ben verbaasd en bang. Soms zet de club veiligheidsmensen tegen me in. Vorige maand zei voorzitter Braga dat ik niet mocht trainen. Ik vroeg om een alternatief programma in de sportschool. Braga droeg de veiligheidsmensen op 'dat ik helemaal niets mocht doen'. Eén keer sloten ze de deur van de fitnessruimte toen ik daar trainde om te voorkomen dat ik het stadion in kon. Ze behandelen me als een slaaf", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Dit seizoen mocht Uchebo nog niet meespelen bij Boavista. Het zijn niet de eerste klachten over de ploeg, die in 2008 al moest degraderen na problemen. Enkele weken geleden klaagde een BBC-journalist de problemen al aan. Alles zou nu in behandeling zijn bij de Internationale Spelersvakbond (FIFpro) en de FIFA. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws