Veel afwezigen bij KV Oostende voor bekerduel tegen Tubeke

Veel afwezigen bij KV Oostende voor bekerduel tegen Tubeke

29-11-2016 17:03

Yves Vanderhaeghe zal voor het bekerduel tegen Tubeke serieus wat wijzigingen doorvoeren. Dat doet hij deels om spelers rust te gunnen, maar ook omdat enkele spelers geblesseerd zijn geraakt tijdens de 6-0 zege tegen KRC Genk.

Knowlegde Musona kreeg tegen Genk een trap op de enkel en haakt af voor het bekerduel, Cyriac Gohi Bi krijgt dus mogelijk nog eens zijn kans in de basis, tenzij Vanderhaeghe verrast met Joseph Akpala of Nicklas Pedersen. Franck Berrier, die het slachtoffer was van de smerige tik van Leon Bailey, raakt wel fit.

Adam Marušić en Michiel Jonckheere blijven wel aan de kust. Beide spelers speelden dit al bijna iedere wedstrijd over Vanderhaeghe en krijgen rust voor de verplaatsing naar tweedeklasser Tubeke. Ook Andile Jali is met ziekte afwezig. Langdurig geblesseerden Sylvio Proto en Fabien Antunes zijn er uiteraard ook nog steeds niet bij.

De selectie: Ovono, Chopin, Bossaerts, Godeau, Rozehnal, Milic, Tomasevic, Capon, Vandendriessche, Siani, Berrier, El Ghanassy, Conte, Akpala, Dimata, Canesin, Cyriac, Pedersen