Bruno lijkt herboren, met dank aan 'people manager' Frutos

Bruno lijkt herboren, met dank aan 'people manager' Frutos

29-11-2016 08:55

Massimo Bruno keerde afgelopen zomer na twee jaar plots terug naar Anderlecht. Met weinig speelgelegenheid in het vooruitzicht bij RB Leipzig wilde Bruno speelminuten vergaren op het oude nest. De eerste maanden verliep moeilijk, maar Bruno toonde zich afgelopen twee keer beslissend op drie dagen.  

Europees zorgde op Qabala als invaller voor de levensbelangrijke 1-2, die Anderlecht in het slot op weg zette naar de 1-3 zege. Enkele dagen eerder viel hij op Zulte Waregem in voor de geblesseerde Alexandru Chipciu, maar verzoop hij mee met de rest van de ploeg. De treffer in Azerbeidzjan werkte duidelijk bevrijdend. Tegen Moeskroen startte hij en bedankt hij voor het vertrouwen met twee assists en een doelpunt.

Dat hij in zichzelf is blijven geloven, dankt hij aan Nicolas Frutos. De Argentijnse T3 houdt zich bezig met alles wat jong is en veel talent heeft. "Als Massimo een extra individuele training wil inlassen, dan zal Frutos hem helpen", aldus vader Alonso in Het Laatste Nieuws . Ook al zijn ze dan alleen op het veld", aldus Alfonso. Bruno kreeg tijdens een eerdere blessure van Chipciu amper kansen. Dat raakte hem, maar Frutos bleef op hem inpraten. Met succes, zo blijkt.