Lommel kan ook onder nieuwe trainer Van Imschoot niet winnen

26-11-2016 23:03

Lommel United heeft een vroege voorsprong tegen Tubeke niet kunnen vasthouden. Onder de nieuwe trainer Tom Van Imschoot kwam dus ook niet tot een zege. Het werd 1-2 thuis tegen Tubeke.

Christophe Bertjens had Lommel aan het einde van de eerste helft nochtans op voorsprong gebracht, maar in de tweede helft liep het fout in drie dolle minuten. Na 70 minuten maakte Sega Keita van op de stip de gelijkmaker en drie minuten later zorgde de Nigeriaan Simon Zenke voor de 1-2. Dat zou ook de eindstand worden. Er was achteraf wel veel te doen over die al dan niet terechte strafschop.

Lommel haalt nu 1 op 9 in het tweede deel van de competitie en staat zo op een laatste plaats, samen met Union, dat verloor van Antwerp. Tubeke maakt zijn slechte start goed en klimt met de zege op naar de middenmoot in het klassement.