Atlético Madrid pakt met Carrasco vlot de zege tegen PSV

Atlético Madrid pakt met Carrasco vlot de zege tegen PSV

23-11-2016 22:38

Atlético Madrid was woensdag zonder al te veel problemen met 2-0 kunnen winnen van PSV. Kevin Gameiro en Antoine Griezmann tekenden voor de goals van Atlético.

PSV kreeg voorafgaand aan de wedstrijd slecht nieuws uit Rusland. Daar had FK Rostov, dat om 18.00 uur speelde, namelijk voor een sensatie gezorgd tegen Bayern München. De concurrent van PSV won met 3-2. De Eindhovenaren wisten wat hen te doen stond in Madrid: winnen van Atlético. Aanvankelijk zat er echter weinig pit in de kwakkelende ploeg van Phillip Cocu.

Atlético kreeg de beste kansen in de beginfase. Gameiro dook voor Jeroen Zoet op en mikte een goede kans naast, terwijl Diego Godin helemaal vrij de 1-0 kon inkoppen. Zoet redde. PSV beet in een verder niet hele vermakelijke eerste helft alleen via Gaston Pereiro van zich af. Pereiro beet echter niet door, want hij weigerde tot tweemaal toe de 0-1 te maken.

Goals van Atlético
De eerste kans was de beste van de twee. Op aangeven van Steven Bergwijn kon hij Jan Oblak niet verschalken met een slappe poging. Na rust ging het bij PSV wat beter, maar scoorde Atlético. Gameiro sloeg toe na balverlies van Robin Pröpper op het middenveld. Hij rondde vervolgens af voor de 1-0. Halverwege de tweede helft strafte Griezmann zwak verdedigen bij PSV af met de 2-0.