Heeft Anderlecht verborgen motieven voor transfer van Dylan Lambrecht?

Heeft Anderlecht verborgen motieven voor transfer van Dylan Lambrecht?

Gepubliceerd: dinsdag 22 november 2016 om 11:36di 22-11-2016 om 11:36

Anderlecht gaat Dylan Lambrecht aantrekken, een aanvaller uit de Tweede Amateurklasse. Hoe komt een 24-jarige amateur van FC Luik plots bij Anderlecht terecht? Sudpresse stelt zich vragen.

Lambrecht is een echte goalgetter in de vierde afdeling, maar zijn palmares stelt weinig voor. Het jeugdproduct van Racing Genk heeft onder meer gespeeld bij Virton, Namen, Patro Maasmechelen en Grimbergen. Hij was ook even op proef bij Como, een club uit de Italiaanse Serie B. Daar werd hij doorgestuurd.

Sudpresse maakt daarom de vergelijking met Osama Hawsawi, een totaal vergeten transfer van Anderlecht. De verdediger uit Saoedi-Arabië speelde één keer mee bij Anderlecht, maar werd in de volgende transferperiode wel met winst doorverkocht aan Al-Hilal. Een 'geslaagde' transfer dus voor Anderlecht.

De Waalse krant vermoedt dan ook dat Anderlecht de spits puur om financiële redenen binnenhaalt. Nu kost hij niets, terwijl AA Gent, Charleroi en Moeskroen ook interesse toonden. Anderlecht wil hem meteen terug uitlenen aan FC Luik, als hij daar blijft presteren kan zijn waarde stijgen. Anderlecht kan zo op een heel makkelijke manier een centje bijverdienen, want de kans dat een 24-jarige amateur de A-kern van Anderlecht haalt is nihil.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws