Feyenoord-PEC gaat door, rmaar eclameborden vliegen door het stadion

Feyenoord-PEC gaat door, rmaar eclameborden vliegen door het stadion

20-11-2016 13:10

Het is onzeker of Feyenoord-PEC Zwolle zondagmiddag gespeeld kan worden. Door de harde wind ontstaan er onveilige situaties in stadion De Kuip.

De NOS meldt dat er een reclamebord naar beneden is gevallen in De Kuip. Momenteel wordt door de thuisclub bekeken of het wel veilig is om zondagmiddag te spelen. De wedstrijd begint pas om 16.45 uur, waardoor er nog geen toeschouwers aanwezig zijn in De Kuip. Feyenoord lijkt dus met de schrik weg te komen nadat het reclamebord afbrak. 

Feyenoord hoopt zondagmiddag te profiteren van het puntenverlies van PSV. Wanneer de Rotterdammers winnen van PEC, wordt het gat met de Eindhovenaren vergroot tot zes punten. Ajax speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de Amsterdam Arena tegen NEC.

Update 13.10: De reclameborden vliegen door De Kuip heen, maar Feyenoord meldt dat het duel gewoon doorgaat. Dat kan je op z'n minst opvallend noemen, als je deze beelden ziet. "Duel gaat ten allen tijde door. Desnoods halen we de reclameborden weg", reageert een woordvoerder van Feyenoord tegen de NOS.