'Anderlecht-flop kan transfer voor 20 miljoen euro maken'

'Anderlecht-flop kan transfer voor 20 miljoen euro maken'

Gepubliceerd: vrijdag 18 november 2016 om 21:00vr 18-11-2016 om 21:00

Luka Milivojevic moest bij Anderlecht de opvolger van Lucas Biglia worden. Dat liep echter iets anders dan gepland. De Serviër vond nooit zijn draai in het Astridpark. Hij ontbolsterde nadien wel bij Olympiakos en staat voor een grote transfer.

Zenit Sint-Petersburg is namelijk gecharmeerd door zijn prestaties en wil hem naar Rusland halen, melden Griekse media. Daar moet hij Axel Witsel opvolgen, die naar Juventus zal vertrekken. Het is alleen nog onduidelijk of dat in januari of juni zal gebeuren. Zenit heeft naar verluidt twintig miljoen euro veil voor de Servische middenvelder. Nieuw is de interesse niet, afgelopen zomer hadden de Russen hem al op de radar.

Bij Rode Ster Belgrado en het Servische nationale elftal gold hij destijds als en groot talent en de verwachtingen in het Astridpark waren hooggespannen. In tegenstelling tot zijn maatje Aleksandar Mitrovic kon hij die echter niet waarmaken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws