Dury ziet twee nieuwe spelers geblesseerd afhaken op de training

Dury ziet twee nieuwe spelers geblesseerd afhaken op de training

09-11-2016 15:25

Zulte Waregem zou donderdag op het veld van Lokeren een vriendschappelijke match spelen. De koploper uit de Jupiler Pro League zette echter een streep door de ontmoeting. Zulte Waregem heeft meer info gegeven over de reden.

Lokeren maakte woensdagmiddag via een kort bericht op de officële website al bekend dat Zulte Waregem te weinig spelers had om af te vaardigen. Uit info van Essevee blijkt dat nieuwe blessuregevallen daarvoor mede de oorzaak zijn. Obbi Oulare (hamstring) en Bryan Verboom (adductoren) moesten woensdag de training vroegtijdig staken en zullen verder revalideren op de club'', zo meldt Zulte Waregem via de clubsite.

Francky Dury zag zijn ziekenboeg daarmee nog eens voller raken. Sammy Bossut, Luca Marrone, Henrik Dalsgaard, Alessandro Cordaro en Kenny Steppe moeten geblesseerd afhaken kampten al met kwetsure. De verdere revalidatie van huurling Marrono gebeurt in overleg met de medische staf van Juventus. 

Marvin Baudry (Congo Brazaville) en Kingsley Madu (Nigeria) hadden interlandverplichtingen en dus kwam het aantal afwezigen al op negen. Om deze reden besliste Zulte Waregem om de oefenmatch te annuleren.