Balotelli probeert mede-probleemgeval Liverpool naar Nice te lokken: In januari

Balotelli probeert mede-probleemgeval Liverpool naar Nice te lokken: "In januari"

Gepubliceerd: maandag 7 november 2016 om 14:00ma 07-11-2016 om 14:00

Mario Balotelli probeert Mahmadou Sakho van een transfer naar Nice te overtuigen. De Franse verdediger heeft dit seizoen nog geen wedstrijd voor Liverpool gespeeld nadat hij in de voorbereiding door manager Jürgen Klopp uit de selectie werd gezet.

Sakho werd tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten om disciplinaire redenen terug naar huis gestuurd. Klopp adviseerde de verdediger om in de zomer te vertrekken, maar de Fransman wees een transfer naar Stoke City af en komt nu niet in aanmerking voor speelminuten bij Liverpool. "Ik spreek af en toe met hem", zegt Balotelli, zelf opgeleefd bij Nice na een mislukte periode bij Liverpool.

"Ik heb tegen hem gezegd: wat zonde dat een speler als jij niet speelt", zegt de Italiaan. "Hij moet daar weg. Ik zei: 'Als je wilt, kom naar Nice.' Ik ga er met hem over praten. In januari zou mooi zijn", aldus Balotelli. Ook de Franse bondscoach Didier Deschamps heeft iets over de Sakho-kwestie te zeggen. "Er moet een andere oplossing voor hem zijn om in januari een nieuwe club te vinden", aldus de trainer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws