Lestienne bakt er voorlopig bijzonder weinig van in Russische competitie

Lestienne bakt er voorlopig bijzonder weinig van in Russische competitie

06-11-2016 10:45
1

Hoe zou het nog zijn met Maxime Lestienne. De ex-speler van Club Brugge en PSV verhuisde deze zomer naar de Russische competitie. Daar speelt hij bij Rubin Kazan, al komt er van spelen weinig in huis.

De carrière van Lestienne gaat al een tijdje met ups en downs. Hij kon zijn goede periode bij Club Brugge verzilveren met een lucratieve transfer naar Al-Arabi, een club uit Qatar. Die club leende hem achtereenvolgens uit aan Genoa uit Italië en aan PSV. Beide uitleenbeurten waren echter behoorlijk wisselvallig voor de inmiddels 24-jarige flankaanvaller.

Deze zomer tekende hij voor vier jaar bij Rubin Kazan, maar voorlopig is ook dat helemaal geen succes. Lestienne heeft in de competitie nog niet één keer mogen starten voor zijn nieuwe club. Hij heeft wel twee wedstrijden in de Russische beker op de teller, maar voorlopig heeft Lestienne het bijzonder moeilijk om door te breken in Rusland. Begin september scoorde hij wel zijn eerste doelpunt voor Kazan, maar daar blijft het voorlopig ook bij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie