'Zulte Waregem wil in januari opnieuw zaken doen met Juventus'

'Zulte Waregem wil in januari opnieuw zaken doen met Juventus'

05-11-2016 11:32
1

Zulte Waregem voert na dertien speeldagen nog altijd verrassend de ranglijst aan. Luca Marrone is één van de sterkhouders en revelaties in de succesploeg van Francky Dury. De Italiaan wordt gehuurd van Juventus en krijgt mogelijk gezelschap in januari.

Essevee werkt sinds enkele jaren samen met de Italiaanse topclub. Marrone is na Mame Thiam en James Troisi de derde speler die met veel succes wordt uitgeleend door Juventus. De prestaties van Zulte Waregem zijn uitstekend, maar de club hoopt zich desondanks nog te versterken tijdens de volgende transferperiode. De clubleiding heeft het oog daarvoor gericht op Juventus.

Het Laatste Nieuws schrijft dat trainer Francky Dury en algemeen manager Eddy Cordier op bezoek zijn geweest in Turijn. Het duo zou interesse hebben in een tweetal talenten van De Oude Dame. Er worden geen namen genoemd, maar de krant denkt wel enkele details te kennen. Het gaat naar verluidt om jeugdinternationals die jonger dan twintig jaar zijn, meespeelden in de UEFA Youth League-match tegen Olympique Lyon en in januari op huurbasis mogen vertrekken.