Liverpool-fans nemen Karius op de korrel: Hij is nog slechter dan Mignolet

Liverpool-fans nemen Karius op de korrel: "Hij is nog slechter dan Mignolet"

30-10-2016 10:25
1

De keuze van Jürgen Klopp om zijn landgenoot Loris Karius in doel te zetten blijft voor controverse zorgen. Zaterdagavond ging de vervanger van Simon Mignolet opnieuw niet vrijuit bij het eerste tegendoelpunt van zijn ploeg tegen Crystal Palace (2-4-winst). Op Twitter uiten LFC-fans hun frustratie.

Op bezoek in Londen kwam Liverpool al snel op voorsprong, maar na ruim een kwartier spelen volgde een opmerkelijke fase. Verdediger Dejan Lovren leverde een fausse keu af, waarop Karius veel te passief reageerde en tegenstander James McArthur eenvoudig kon binnenknikken. Uiteindelijk boekten The Reds nog een comfortabele overwinning, maar de fout van de Duitser werd hevig besproken op sociale media.

Presentator Gary Lineker vatte het nog het beste samen: 'Iemand moet Karius eens vertellen dat hij zijn armen mag gebruiken.' Het is niet de eerste keer dat de doelman in opspraak komt de voorbije weken. Of dat mogelijkheden biedt voor Mignolet, is maar zeer de vraag. Op Twitter is de teneur overigens vooral dat Karius 'nog slechter' is dan Mignolet, niet dat de Rode Duivel beter is...