'Lokeren-speler kreeg geen kans door machtsstrijd tussen Leekens en Reynders'

'Lokeren-speler kreeg geen kans door machtsstrijd tussen Leekens en Reynders'

29-10-2016 08:34

Guus Hupperts werd de afgelopen zomertransferperiode aangetrokken door Sporting Lokeren. Een basisplaats zat er tot dusver nog niet in. Fysieke problemen en een machtsstrijd zoude de reden daarvoor zijn. Onder Runar Kristinsson hoopt hij nu eindelijk toch door te breken.

Echt genieten kon de Nederlander nog niet van zijn transfer naar Lokeren. Onder Georges Leekens kreeg hij amper kansen. Een machtsstrijd tussen Willy Reynders en Georges Leekens volgens mensen binnen de club, meldt De Limburger. "Ik heb me wel eens afgevraagd waarom hij mij niet inzette. Tegen Zulte Waregem stonden we 2-0 achter en hij had nog een wissel over. Dan kun je het toch op z’n minst proberen", vertelt Hupperts.

Intussen blijft hij wachten op zijn kans. Mogelijk krijgt hij die wel onder nieuwe coach Kristinsson. "Ik wil zo snel mogelijk in dat veld staan", zegt Hupperts. "De verhuisdozen zijn uitgepakt, alles staat op z’n plek. Nu wordt het tijd het net te gaan vinden. Om speelminuten te maken", aldus de Nederlander.