'Buitenlandse clubs willen Teodorczyk voor de neus van Anderlecht wegkapen'

'Buitenlandse clubs willen Teodorczyk voor de neus van Anderlecht wegkapen'

29-10-2016 06:44

Anderlecht moet oppassen dat het Lukasz Teodorczyk niet naar een hoger aangeschreven competitie ziet trekken. Paars-wit is van plan om de optie te lichten in het huurcontract. Maar intussen zijn er al andere clubs die interesse tonen in de spits.

Van Holsbeeck liet eerder al weten dat Anderlecht van plan is om de 4,5 miljoen euro die als optie in het huurcontract van Teodorczyk staat te lichten. De clubs lijken dus al akkoord te gaan. Maar nu moet Teodorczyk dat nog doen. Door zijn vliegende start is er namelijk een pak interesse. Het Laatste Nieuws weet dat Leverkusen en Stoke City onder de indruk zijn.

Die clubs kunnen Teodorczyk een serieus salaris aanbieden, wat slecht nieuws kan zijn voor Anderlecht. De Pool benadrukt echter dat hij zich goed voelt bij de Brusselaars. "Ik ben blij bij Anderlecht. Ik hou van de entourage, ik heb mijn plaats hier gevonden. Ik zou hier met veel plezier blijven", zei de Poolse spits vrijdag.

Dat hij ooit nog in een hoger aangeschreven competitie speelt, sluit Teodorczyk niet uit. "Nogmaals, ik ben hier graag", aarzelt hij nog. "Ik denk dat ik bij Anderlecht beter kan worden. Mijn belangrijkste doel is om vooruit te gaan in mijn carrière. Een grotere competitie kan daar wel in passen", aldus de spits.