'Anderlecht wil zich deze winter versterken en denkt aan Noorse middenvelder'

'Anderlecht wil zich deze winter versterken en denkt aan Noorse middenvelder'

Gepubliceerd: dinsdag 25 oktober 2016 om 08:00di 25-10-2016 om 08:00

Herman Van Holsbeeck was maandag te gast bij Extra Time en maakt in het VRT-programma duidelijk dat Anderlecht zich deze winter gaat versterken. De sportief manager van paars-wit zou onder andere een Noorse international op het oog hebben.

Fredrik Midtsjø zou in januari mogelijk naar Brussel worden gehaald. Het Noorse TV2 maakt dinsdag melding van de interesse in de middenvelder van topclub Rosenborg BK. Anderlecht zou echter mogelijk stevige concurrentie kunnen krijgen voor Midtsjø. Hij staat naar verluidt ook in de belangstelling van drie andere ploegen: FC Basel, Trabzonspor en Lille OSC. Laatstgenoemde club zou hem afgelopen weekend zelfs zijn gaan bekijken tegen Odds Ballklubb (1-2 verlies). Volgens Transfermarkt.com heeft hij een waarde van circa één miljoen euro.

Midtsjø is een 23-jarige centrale middenvelder, die sinds 2015 een vaste waarde is bij Rosenborg BK. Hij speelde dit seizoen al liefst 42 duels voor de kampioen, waarin hij goed was voor zes goals en negen assists. De sterkhouder maakte in 2016 ook zijn debuut voor de nationale ploeg. Midtsjø mocht op 24 maart vier minuten voor tijd invallen in een vriendschappelijke interland met Estland. Dit waren voorlopig zijn enige minuten als international.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws