OPSTELLING: Kan Oostende topschutter Saadi wel in bedwang houden?

OPSTELLING: Kan Oostende topschutter Saadi wel in bedwang houden?

21-10-2016 19:44

KV Oostende en KV Kortrijk trappen om 20u30 de elfde speeldag in de Jupiler Pro League. De volgende 22 namen verschijnen aan de aftrap in de ontmoeting tussen de nummers vijf en acht in de stand. 

De match heeft een speciaal randje voor meerdere mannen aan de kant van de Kustboys. Zo hebben coach Yves Vanderhaeghe, Adam Marusic, Zarko Tomasevic en Brecht Capon allemaal een verleden bij de VeeKaa. Vanderhaeghe heeft voor de eerste twee ex-KVK'ers een basisplaats in petto. Tomasevic keert terug aan de aftrap en dat gaat ten koste van David Rozehnal. Andile Jali voor de afwezige Michel Jonckheere is de tweede wijziging in vergelijking met vorige week. Jali keert terug van een blessure en maakt opvallend genoeg pas zijn eerste minuten van dit seizoen.

De gasten staan voor een lastige verplaatsing, want Oostende pakte dit seizoen al 13 op 15 in de eigen Versluys Arena. KV Kortrijk is met 4 op 15 dan weer matig op vreemde bodem. De bezoekers rekenen vooral op de doelpunten van topschutter, die dit seizoen al liefst acht keer de netten vond. Ook aan de kant van Kortrijk zijn er twee wijzingingen te noteren. Andrii Totovytsky zit op de bank, terwijl Dimitrios Goutas zelfs naar de tribune is verdwenen. Karim Belhocine geeft de voorkeur aan Idir Ouali en Nebosja Pavlovic.