OFFICIEEL: Charleroi geeft twee basiskrachten een nieuw langdurig contract

OFFICIEEL: Charleroi geeft twee basiskrachten een nieuw langdurig contract

Gepubliceerd: vrijdag 21 oktober 2016 om 18:13vr 21-10-2016 om 18:13

Charleroi is zonder twijfel één van de grootste verrassingen tot nu toe in de Jupiler Pro League. De Carolo's staan na tien matchen op een zeer knappe derde plaats. De clubleiding is druk bezig om deze sterke groep bijeen te houden en verlengde opnieuw twee contracten.

Clinton Mata en Damien Marcq ondertekenden in september al een nieuwe verbintenis, maar het bestuur van Charleroi wil doorpakken na de goede prestaties. Steeven Willems en Christophe Diandy zijn de volgende twee basiskrachten die zich langer aan de Waalse club hebben verbonden. Dat werd vrijdag bekend na tweets van sterke man Mehdi Bayat.

De 26-jarige Willems kwam in 2013 over van het Franse Lille en de centrale verdediger is niet meer weg te denken uit de ploeg. De Fransman miste dit seizoen nog geen minuut en was al goed voor twee goals. Hij ondertekende een contract voor vijf extra seizoenen, nadat zijn vorige verbintenis nog doorliep tot en met medio 2018.

De 25-jarige Diandy is net als Willems een vaste waarde in het elftal van succestrainer Felice Mazzu. De defensieve middenvelder begon ook alle competitiematchen in de basis. Diandy speelt sinds 2014 voor de Zebra's en blijft de club nu vier seizoenen langer trouw.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws