Zoon Capello zaagt niet aan de stoelpoten van De Boer: Hij gaat nu nergens heen

Zoon Capello zaagt niet aan de stoelpoten van De Boer: "Hij gaat nu nergens heen"

20-10-2016 15:44

De positie van Frank de Boer bij Internazionale zal voorlopig niet overgenomen worden door Fabio Capello. De Italiaanse manager werd in de zomer ontslagen als bondscoach van Rusland en heeft op het moment geen vaste baan, maar zal niet bij de Nerazzuri aan de slag gaan, zo vertelt zijn zoon.

De Boer bekleedt met Inter een teleurstellende elfde plaats in de Serie A en staat onder grote druk. Capello werd eerder deze week genoemd als mogelijke opvolger van de oud-trainer van Ajax. Volgens La Gazzetta dello Sport zou de oud-bondscoach van Engeland tijdelijk de taken van De Boer over kunnen nemen, waarna Diego Simeone in de nabije toekomst definitief de nieuwe manager van de Nerazzuri zou worden. Maar deze geluiden worden nu tegengesproken door de zoon van Capello.

Pierfilippo Capello sprak met SportItalia en stelde dat zijn vader niet de nieuwe manager van Inter zal worden. "Mijn vader is blij met wat hij nu doet en gaat nergens heen. Hij heeft al sinds 1996 contact met Inter, maar gaat er niet heen." Hiermee lijkt dus de droom van de Chinese eigenaren van de club uit Milaan in duigen te vallen.