Club Brugge stuurt scout naar Denemarken om spits te scouten

Club Brugge stuurt scout naar Denemarken om spits te scouten

17-10-2016 15:48

Club Brugge speurt de buitenlandse markt af om in de toekomst zijn kern te versterken. Het is in zijn zoektocht op een jonge aanvaller in Denemarken gestuit. Afgelopen weekend zat een Brugse scout in de tribune bij de wedstrijd van Nordsjaelland.

De 20-jarige Marcus Ingvartsen is sterk aan het seizoen begonnen en was tot dusver al goed voor zeven doelpunten en twee assists in amper dertien wedstrijden voor zijn Deense werkgever. Ook bij de Deense U21 is hij goed bij schot, met acht doelpunten in evenveel wedstrijden. Dat is heel wat Europese clubs ook opgevallen en de scouts waren dan ook talrijk vertegenwoordigd tijdens het duel tegen Bröndby.

Naast Club Brugge zaten ook Milan, Juventus, PSV Eindhoven, Nice, Werder Bremen en Everton in de tribune, weet Ekstrabladet. De spits heeft alvast oren naar een buitenlands avontuur. "Het is zeker mijn doel om op een bepaald punt naar het buitenland te gaan, maar het is op dit moment moeilijk om te zeggen wanneer dat zal gebeuren. Ik moet me concentreren op mij prestaties op het veld", klinkt het in de krant.