Scorende huurling wil graag terug naar het Astridpark: ''Ik wens ze de titel toe''

Scorende huurling wil graag terug naar het Astridpark: ''Ik wens ze de titel toe''

17-10-2016 10:36

Mahmoud Hassan, beter bekend onder zijn voetbalnaam Trezeguet, had bij Anderlecht weinig uitzicht op speelminuten. De Brusselaars verhuurden hem dan ook aan Royal Excel Moeskroen. De Egyptenaar wil echter nog altijd slagen in het Astridpark.

Trezeguet zette Moeskroen al na twee minuten op voorsprong tegen Racing Genk (2-2). De aanvallende middenvelder liet zich daarmee opnieuw opmerken aan Anderlecht. Trezeguet is in vorm, want hij was namens de Henegouwers al goed voor drie goals en drie assists. Hij hoopt in de toekomst terug te keren en gunt ze het allerbeste. ''Iedere wedstrijd word ik van dichtbij gevolgd door paars-wit. Ik wens ze de titel toe'', laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

De 22-jarige Trezeguet gaat zich echter niet inhouden tijdens de tweede ontmoeting met Anderlecht. ''Wat als ik een doelpunt scoor tegen hen dat Anderlecht het kampioenschap kost? That’s football.'' Trezeguet werd na een seizoen op huurbasis in maart definitief overgenomen van Al-Ahly, maar de tienvoudig international kwam in zijn eerste seizoen niet verder dan acht duels voor Anderlecht.