Club Brugge talmde te lang voor topspits: Toen werd hij snel onbetaalbaar

Club Brugge talmde te lang voor topspits: "Toen werd hij snel onbetaalbaar"

16-10-2016 10:20

Club Brugge had twee jaar geleden zomaar een getalenteerde spits binnengehaald kunnen hebben. Dat claimt Bosko Balaban althans. De ex-aanvaller van Blauw-Zwart is momenteel actief als spelersmakelaar en bood zijn ex-club destijds Andrej Kramaric aan.

De 25-jarige Kroatische aanvaller doet het momenteel uitstekend bij TSG Hoffenheim in de Bundesliga. "Ik heb Andrej Kramarić inderdaad in mijn portfolio steken. Die speelde bij Rijeka, waar ik dus ook begon. Een tweetal jaar geleden heb ik hem nog bij Club aangeboden. Maar plots kwam er ook interesse vanuit de Premier League, van bij Leicester", doet Balaban het verhaal bij 125jaar.clubbrugge.be.

"Toen werd hij heel snel onbetaalbaar voor Club. Momenteel speelt hij bij Hoffenheim, waar hij topschutter werd", geeft de voormalige vedette mee. Sinds de winterstop van vorig seizoen speelt Kramaric inderdaad in Duitsland. In heel 2016 kwam hij 22 keer in actie voor Hoffenheim, waarin hij acht keer de netten vond.

Later wel nog deal?
Kramaric kwam dus niet naar Club, maar Balaban sluit een overeenkomst over een andere speler in de toekomst niet uit. "Mijn actieterrein is heel Europa, dus ik kom ook bij Club nog wel eens langs. Het zou natuurlijk heel mooi zijn mocht ik nog een goede speler bij Club aan het spelen krijgen", besluit hij.