Ongewenste Standardspits maakt meteen twee goals in Zweden

Ongewenste Standardspits maakt meteen twee goals in Zweden

14-10-2016 20:15

De 21-jarige Yanis Mbombo is officieel nog eigendom van Standard, maar eigenlijk mag hij gaan en staan waar hij wil. Zo is hij momenteel op proef in Zweden, bij Örebrö. Dat zou zijn vruchten kunnen afwerpen.

In zijn eerste wedstrijd met de beloften toonde Mbombo meteen zijn waarde. Hij scoorde namelijk twee doelpunten in een 4-1 overwinning. Straf na maanden zonder wedstrijd. "Ik heb gescoord, dat is nu eenmaal mijn job. Bij die eerste goal wordt ik goed diep gestuurd, bij die tweede sta ik op de juiste plaats. Ik had zelfs een derde kunnen maken", zo getuigt Mbombo in NA.

Mbombo werd bij de Zweedse club aanbevolen door ex-ploegmaat Astrit Ajdarevic. Mbombo hoopt duidelijk op een contract. "Ik ben hier tien dagen. Ik wil goed trainen en misschien ook nog een wedstrijd spelen. Daarna zullen we wel zien. Ik ben blij om Astrit weer te zien, hij is een schitterende speler en een leuke persoonlijkheid", vertelt Mbombo verder nog. Bij Standard heeft hij een contract tot volgende zomer, maar dat hoeft hij niet uit te doen.