Braziliaans Lucas Lima op weg naar Europa: Kun je geen nee tegen zeggen

Braziliaans Lucas Lima op weg naar Europa: "Kun je geen nee tegen zeggen"

12-10-2016 23:17

Het zal niet lang duren voordat Lucas Lima de overstap naar Europa gaat maken. De zaakwaarnemer van de Braziliaanse middenvelder heeft woensdag onthuld dat er afgelopen zomer al gesprekken met AC Milan zijn gevoerd.

En Edson Khodor verwacht in gesprek met Gazzamercato dat daar binnenkort waarschijnlijk een vervolg op komt. "Milan wilde Lucas Lima in augusutus, maar Santos vroeg veel geld en uiteindelijk zijn ze doorgeschakeld naar goedkopere alternatieven, maar in januari kunnen de onderhandelingen weer geopend worden", zegt de zaakwaarnemer.

"Het klopt ook dat op 31 augustus Crystal Palace vijftien miljoen euro heeft geboden, maar Lucas heeft daar nee op gezegd", vervolgt Khodor. "Er waren meer clubs belangstellend, inclusief Paris Saint-Germain en Valencia." De Serie A is in ieder geval een serieuze optie voor Lima. "Hij zou erg blij zijn als het Italië wordt. Je kunt geen nee zeggen tegen een grote club als Milan", besluit de belangenbehartiger. De 26-jarige Lima is aan zijn zesde seizoen bij Santos bezig en kwam dertien keer uit voor de nationale ploeg van Brazilië.