Steun voor zondebok Rooney: Een van de beste spelers die ik ooit heb gezien

Steun voor zondebok Rooney: "Een van de beste spelers die ik ooit heb gezien"

11-10-2016 14:45

John Terry schaart zich achter Engeland-captain Wayne Rooney. De verdediger van Chelsea roept in een hartverwarmende Instagram-post op om meer respect te hebben voor Rooney, die in een moeilijke periode zit.

Enkele uren nadat bekend werd dat bondscoach Gareth Southgate de middenvelder zou passeren voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië plaatste Terry de post op Instagram. Rooney, topscorer aller tijden voor de nationale ploeg, is al tijden niet in vorm en wordt ook door José Mourinho gepasseerd bij Manchester United. Nu moet de topper van weleer dus zowel bij zijn club als de nationale ploeg op de bank plaatsnemen.

In zijn Instagram-post benadrukte Terry dat hij Rooney een geweldige speler en een absolute legende vindt. 'Hij is een van de beste spelers die ik ooit heb gezien en waarmee ik samen heb mogen spelen. We zouden allemaal meer respect moeten tonen voor deze man. Laten we vananavond allemaal achter hem en de nationale ploeg staan.' Engeland won zaterdag mét Rooney van Malta (2-0) en staat met zes punten eerste in de kwalificatiepoule.