'Ex-speler Club Brugge en Standard krijgt contractaanbieding van KV Mechelen'

'Ex-speler Club Brugge en Standard krijgt contractaanbieding van KV Mechelen'

10-10-2016 08:45

Reda Jaadi mag zich bijna een speler van KV Mechelen noemen. De 21-jarige middenvelder was de voorbije maanden op proef bij Malinwa. De Mechelaren bekijken nu of ze hem een contract kunnen aanbieden.

Het Nieuwsblad meldt dat Jaadi de staf van KV Mechelen kon overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij mag hopen op een contractaanbieding. De komende dagen wordt er meer duidelijkheid verwacht. Jaadi was al sinds eind juli op proef bij de beloften van KV Mechelen.

Jaadi gold lang als één van de toptalenten bij Standard en schopte het zelfs tot de A-kern. Hij mocht er echter maar één keer echt meedoen, in een bekerwedstrijd tegen KSK Heist. Na mislukte uitleenbeurten aan Dessel en Wezet liet hij zijn contract zelf ontbinden. Eerder dit jaar dook hij nog op bij de beloften van Club Brugge, waar hij echter ook geen toekomst heeft.

De Belg met Marokkaanse roots is een linksvoetige centrale middenvelder die ook op de flank uit de voeten kan. Naast bij Standard vertoefde hij ook nog één jaartje in de jeugdopleiding van Lille.