Ploegmaat van Lukaku reageert op arrestatiebevel: 'Te maken met aanklachten'

Ploegmaat van Lukaku reageert op arrestatiebevel: 'Te maken met aanklachten'

09-10-2016 17:22
0

Enner Valencia heeft gereageerd naar aanleiding van de ophef die is ontstaan nadat hij afgelopen vrijdag door politie is achtervolgd tijdens een interland van Ecuador tegen Chili (3-0). De politie wilde de aanvaller van Everton arresteren omdat hij maandenlang geen alimentatie zou hebben betaald aan zijn ex-vrouw. De schuld zou zo'n 15.000 euro bedragen. 

Agenten kregen de opdracht om Valencia te arresteren, maar slaagden hier niet in. De autoriteiten stonden langs de zijlijn, klaar om de concurrent van Romelu Lukaku in de boeien te slaan. Het leek erop dat Valencia deed alsof hij geblesseerd was zodat hij aan de politie kon ontkomen. Inmiddels heeft Valencia op Instagram gereageerd op de ophef die is ontstaan.

'Ik voel de behoefte om het een en ander duidelijk te maken, naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Niet alleen om de feiten boven tafel te krijgen, maar vooral om het beeld van mij en mijn familie te herstellen. Zowel persoonlijk als professioneel. Ik heb momenteel te maken met diverse aanklachten die Synthia Pinargote Chumo (ex-vrouw, red.) tegen mij heeft ingediend.'

'Ik betaal 30.000 dollar per maand aan alimentatie. De afgelopen twee jaar heeft zij, ondanks dat ik 100.000 dollar heb overgemaakt, er voor gezorgd dat ik niet de band met mijn dochtertje kan onderhouden. Als ik in Ecuador ben mag ik geen contact met haar hebben.' Valencia schrijft nog dat hij maandelijks 4820 dollar per maand overmaakt aan zijn ex-vrouw, waar ze luxe auto's, juwelen en andere dure dingen van koopt. 

La realidad que pocos conocen ( parte 2 )

Een foto die is geplaatst door ENNER VALENCIA (@ennervalencia1) op

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie